Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2011 που διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Ευρώτα υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στο Σκαλιώτη Ολυμπιονίκη ακοντιστή, Χρήστο Πιερράκο, ο οποίος τίμησε και φέτος με την παρουσία του τη διοργάνωση.
Ειδικότερα, την Κυριακή 12 Ιουνίου, το Εθνικό Στάδιο Βλαχιώτη φιλοξένησε αθλητές από τη Λακωνία Αρκαδία, Μεσσηνία και Αθήνα, οι οποίοι έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες μίνι ΠΠ-ΠΚ (παιδιά της ακαδημίας του ΓΑΣ Σκάλας) με τη συμμετοχή παιδιών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ευρώτα, στα αγωνίσματα ταχύτητα, μήκος και μπαλάκι. Ακολούθησε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Β΄ (Β΄φάση) που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και συμμετείχαν μικροί αθλητές, που είναι γεννημένοι το έτος 1998 -1999 εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. , από Λακωνία, Αρκαδία και Μεσσηνία. Τέλος διεξήχθησαν αγώνες Π-Κ, Α-Γ στα αγωνίσματα 100μ, 300μ, 400μ, 1000μ, 3000μ, μήκος, ύψος, και ακόντιο.
Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.
Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ευρώτα για τη συνεργασία του, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την πολύτιμη αρωγή του, καθώς και τα μέλη του για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: