Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Σκάλας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας, όπου θα διεξαχθεί το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών.  Θα αγωνιστούν οι αθλητές του συλλόγου μας, ο Λυκούργος Τσάκωνας  ο Γιώργος Τσάκωνας και η Ναταλία Λιακάκου.
Τιμή εισιτηρίου για το λεωφορείο είναι 15 ευρώ. Η είσοδος στο στάδιο είναι ελεύθερη.
 Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.
Για συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 6944144964 και 6945554854.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σημαντικές Μεταγραφές στοv ΓΑΣ Σκάλας


  

      Με δύο σημαντικές μεταγραφές ξεκινά τη φετινή αθλητική περίοδο 2013 – 2014, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος, έχοντας πλέον στο δυναμικό του δύο νέα και σημαντικά ονόματα του κλασικού αθλητισμού.
     Πρόκειται για το Λυκούργο – Στέφανο Τσάκωνα και τον αδελφό του, Γεώργιο Τσάκωνα, από το Βλαχιώτη Λακωνίας, μέλη του εθνικού στίβου και πρωταθλητές στην ταχύτητα 200 μ. και το μήκος, αντίστοιχα.
     Τέλος, αξίζει να επισημανθεί η συμβολή του δημάρχου Ευρώτα κου Ι. Γρυπιώτη στην επίτευξη των δύο μεταγραφών, γεγονός για το οποίο, το Δ.Σ και τα μέλη του ΓΑΣ τον ευχαριστούν θερμά.
  

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στην Μόσχα ο Γιώργος Τσάκωνας

Στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου «Ρώσικος χειμώνας», το οποίο θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στη Μόσχα, θα αγωνιστεί ο Γιώργος Τσάκωνας. Ο πρωταθλητής του μήκους, ο οποίος σήμερα έγινε 25 ετών, ενημερώθηκε από τους διοργανωτές πως θα είναι μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος. Ο αθλητής του Δημήτρη Χατζόπουλου, σκέφτεται να αγωνιστεί το Σάββατο στην ημερίδα που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά. «Είναι πιθανό να πάρω μέρος στην ημερίδα. Θα το δούμε όμως προς το τέλος της εβδομάδας. Ο πρώτος ουσιαστικός αγώνας θα είναι αυτός της Ρωσίας», είπε ο Τσάκωνας, ο οποίος θα κυνηγήσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ, όπου το όριο είναι 7,90 μέτρα.