Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ολυμπιακοί Νέων-Ευρωπαϊκοί προκριματικοί στη Μόσχα-Αποτελέσματα 1ης ημέρας

Αρκετά καλές εμφανίσεις είχαμε από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατά την 1η ημέρα των ευρωπαϊκών αγώνων πρόκρισης για τους 1ους Ολυμπιακούς Νέων της Σιγκαπούρης (14-26 Αυγούστου). Στους προκριματικούς που γίνονται στη Μόσχα και ολοκληρώνονται την Κυρικαή 23 Μαϊου, μετέχουν συνολικά 768 αθλητές και αθλήτριες από 46 ευρωπαϊκές χώρες και μεταξύ τους 15 παίδες από την Ελλάδα και ισάριθμες κορασίδες.

Στο μήκος την πρόκριση για τον αυριανό τελικό πήρε ο Ιάσωνας Κυριακουλάκος ο οποίος κατετάγη 5ος στο γκρουπ που συμμετείχε με 7.06μ, ενώ δεν τα κατάφερε ο Παναγιώτης Ρόντος που είχε 3 άκυρες προσπάθειες.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αναχωρεί αύριο η ομάδα για τους αγώνες της Μόσχας

Η ελληνική αντιπροσωπευτική ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά της Μόσχας (21-23/5) για τα εισιτήρια που δίνουν συμμετοχή στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων τον Αύγουστο στη Συγκαπούρη, αναχωρεί αύριο για τη ρωσική πρωτεύουσα.
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί Τετάρτη πρωί (19/5, στις 10.30πμ) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και θα αναχωρήσει για τη Μόσχα την ίδια ημέρα στις 13.25. Η επιστροφή θα γίνει τη Δευτέρα 24/5 με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 11.55πμ.
Πρόκειται για 15 κορασίδες και 15 παίδες που στοχεύουν στην πρόκριση για το μεγάλο γεγονός του Αυγούστου που διοργανώνει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή 15-26 Αυγούστου στη Σιγκαπούρη.

Η ομάδα:
Παίδες
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ανδρέας Σταύρου 100 ΑΣ Ηρακλής Φιλιατών
Σοφοκλής Τσελεμπής 1000 ΓΣ Δράμας
Κώστας Χριστοδούλου 110 εμπ. ΑΣΕ Δούκα
Γιάννης Ταϊρης 400 εμπ. ΓΣ Σέρρες 93
Αριστείδης Μήσιαρης 3000μ Πειραϊκός Σύνδεσμος
Δημήτρης Κελεπούρης 10000μ βάδ. ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
Παναγιώτης Ρόντος Μήκος ΓΑΣ Σκάλας
Ιάσωνας Κυριακουλάκος Μήκος ΦΓΣ Σπάρτης

Μανώλης Μακρής Τριπλούν ΓΑΣ Ενιπεύς Λιτοχώρου
Νίκος Τσιώκος Τριπλούν ΓΣ Καρδίτσας
Παν.-Θεόδ. Χρυσανθόπουλος Επί κοντώ Πανιώνιος ΓΣ
Δημήτρης Σενικίδης Σφαιροβολία ΓΑΣ Μ. Αλέξ. Γιαννιτσών
Πέτρος Ευαγγελάκος Δισκοβολία ΣΚΑ Δράμας
Κώστας Ηλίας Ακοντισμός ΑΓΕ Βοιωτίας
Νεκτάριος Φυλλαδιτάκης Σφυροβολία ΓΣ Ελ. Βενιζέλος

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Άλλη μια διάκριση για το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας


Ο Παναγιώτης Ρόντος παίρνει τη σκυτάλη για Μόσχα









Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Παναγιώτη Ρόντου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων (Ελλάδας και Κύπρου) που διεξήχθη την 5η Μαΐου στο Σχηματάρι, κερδίζοντας την πρωτιά στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7,38μ., την υψηλότερη σε πανελλήνια κλίμακα.
Ως εκ τούτου, θα αγωνιστεί με την ελληνική φανέλα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Πρόκρισης της Μόσχας που διοργανώνει η IAAF, στις 21- 23 Μαΐου.
Οι αθλητές που θα αναδειχθούν πρώτοι στους παραπάνω αγώνες, μπαίνουν στην τελική ευθεία για την 1η Ολυμπιάδα Παίδων, η οποία θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Σιγκαπούρη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών το Σαβ/κο 8 και 9 Μαΐου, στην Πάτρα, όπου για ακόμη μια φορά δυο ανερχόμενοι αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας (ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ), εντυπωσίασαν με την επίδοση τους.
Ο λόγος για τους αθλητές Παναγιώτη Ρόντο και Ευγενία Λιακάκου.
Ο πρώτος κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 14,57μ., καταλαμβάνοντας επάξια την 1η θέση.

Η Ευγενία, πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο ύψος με επίδοση 1,57μ (ατομικό της ρεκόρ) και στο τριπλούν με επίδοση 10,95 κατέλαβε την 5η θέση.

Ο ΓΑΣ Σκάλας στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών του και φιλοδοξώντας στην αθλητική ενεργοποίηση όλο και περισσότερων παιδιών, εύχεται σε όλους επιτυχία, διακρίσεις και καλή σταδιοδρομία.