Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ





Στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ - ΠΚ Α΄στις 24 Απριλίου 2010. Στους αγώνες συμμετείχε το σωματείο του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ με δύο αθλητές, το Δημήτρη Λιακάκο και τη Ναταλία Λιακάκου. Μετά από μία καλή εμφάνιση οι αθλητές μας διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις και κατέκτησαν τρία μετάλλια.






Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λιακάκος κατέλαβε την 1η θέση στο ακόντιο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 45,08μ και προκρίνεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ Α΄ που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα. Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοσή του στη σφαιροβολία όπου κατέλαβε την 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 11,01μ.








Η Ναταλία Λιακάκου αγωνίστηκε στο μήκος και κατέλαβε την 1η Θέση με επίδοση 4,78μ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.







Να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας έκαναν την πρώτη τους επίσημη αθλητική εμφάνιση.
Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ τους συγχαίρει και τους εύχεται πολλές διακρίσεις στον μέλλον.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ









Στη Πάτρα διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων στις 10 και 11 Απριλίου 2010. Οι αθλητές του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ Παναγιώτης Ρόντος, Ευγενία Λιακάκου, Κωνσταντίνος Διαμαντάκος, ξεπέρασαν κάθε προσπάθεια τους κάνοντας ατομικό ρεκόρ σε όλα τα αθλήματα που αγωνίστηκαν.







Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ρόντος κατέλαβε την 1η θέση στο μήκος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 7,42μ και στο τριπλούν κατέλαβε επίσης την 1η θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 14,68μ.










Η Ευγενία Λιακάκου κατέλαβε την 1η θέση στο τριπλούν κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 10,16μ και στο ύψος κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 1,55μ










Ο Κωνσταντίνος Διαμαντάκος κατέλαβε την 4η θέση στο μήκος με επίδοση 5,99μ και στα 100μ. κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 12,02.







Να σημειωθεί ότι ο Ρόντος έχει κάνει την καλύτερη πανελλήνια φετινή επίδοση (μήκος) στη κατηγορία των Παίδων.
Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους και εύχεται οι στόχοι που έχουν θέσει στον αθλητικό τομέα να πραγματοποιηθούν.